Udtalelser
fra dr Joes deltagere

Han måler sit arbejdes succes på de resultater, han opnår … på de positive forandringer, som disse unikke metoder bibringer hans deltageres liv!

På denne side vil du finde en samling af utrolige historier fra det virkelige liv. Disse transformationer sker for mennesker, der regelmæssigt ”gør arbejdet,” hvilket vil sige, at de regelmæssigt mediterer og anvender dr. Joes anvisninger i deres liv.

Ved Advanced Workshop i Bonn i 2017 inviterede dr Joe Rita op på scenen for at fortælle om den helbredelse, hun oplevede i løbet af ugen. Rita var mærket af senfølger efter operation og kemoterapi i forbindelse med brystkræft. Efter blot nogle få dage var hun glædeligt overrasket over at opdage, at hendes læsioner meget hurtigt lægtes. Hun fik bevægeligheden tilbage i sin lammede arm, og hun opdagede også, at hendes øjenbryn og hendes øjenvipper igen begyndte at vokse ud.

 Dr Joe talte derefter til gruppen om, hvordan disse ”mirakler” havde fundet sted, fordi Rita havde forandret sin sindstilstand og sine tanker, så hun blev større end sin diagnose.

Nancy blev i 2017 diagnosticeret med cervikal stenose efter flere års forværring af neurologiske symptomer, som formentlig skyldtes en ubehandlet spinalskade. Hun gennemgik laminektomi på hvirvlerne C3, C4, C5, C6 og C7, men operationen resulterede i, at Nancy vågnede op lammet i begge arme og ben. Nancys datter og 2-måneder-gamle barnebarn hjalp hende med at tage beslutningen om ”med stålsat vilje” at leve, blive rask og lære at gå igen.

Hun lyttede til dr Joes audiobøger og YouTube-videoer igen og igen, så The Progressive Online Workshop, og hun praktiserede dagligt meditationerne. På det tidspunkt, hvor hun deltog i sit første live-event i Portland, kunne hun gå igen uden hjælp – fuldstændig velfungerende og meget glad.

Loredana blev født døv på det ene øre. Læger forklarede hende, at hendes hørenerve var blevet beskadiget i fostertilstand, og at der ikke var nogen mulighed for at få hørelsen tilbage. Efter at hun havde læst en af dr. Joes bøger, blev hun overbevist om, at hendes tilstand kunne ændres og beretter om, hvordan hun nu har opnået normal hørelse igen.

Salah påbegyndte retreatet i Malta med meget lave forventninger, men endte med at blive helbredt for sin 26-år-lange tilstand med smerter i benene, hjertebanken, højt blodtryk, forvirring og en invaliderende angst for disse symptomer.

For 15 år siden fik Victoria diagnosen Crohns sygdom, som forårsager alvorlige problemer med fordøjelse og afføring. En læge anbefalede stomi, hvilket netop var på det tidspunkt, hvor What the Bleep Do We Know blev udgivet, og Victoria begyndte pludselig at få håbet tilbage om, at hun kunne blive helbredt. Hun forandrede sit liv fuldstændig og blev helbredt ved at fjerne alt i sit liv, som muligvis kunne trigge en opblussen af symptomer.

Men siden fik hun lyst til at genoptage sit liv – hun blev gift, og de fik et barn. Da hendes datter var 10 måneder gammel, blev Victoria indlagt på et hospital med livstruende problemer. Hun overlevede og begyndte forfra igen. Denne gang gik hun på opdagelse i dr. Joes bøger og meditationer.

Natalia beskriver, hvordan meditation hjælper hende med at lære sig selv at kende, at elske sig selv og at finde en ny taknemmelighed for sin stressede barndom.

Liska fortæller om, hvordan hun er blevet helbredt for brystkræft.

Matthias udførte sin Mind Movie meget grundigt og motiveret i ugen op til den første Advanced Week Long Retreat. Han blev glædeligt overrasket over, at scenerne i hans Mind Movie på en eller anden vis udspillede sig i løbet af retreatet.

To vidunderlige historier fra et usædvanligt menneske om at gøre det umulige … muligt!

Jessica kæmpede med depression, men det blev ikke alvorligt, før hendes far og bror begge begik selvmord det samme år. Hun overvejede selv selvmord, men forsøgte sig med antidepressiv medicin og rådgivning for PTSD i stedet. En ven fortalte hende om dr. Joe, og hun gik øjeblikkelig i gang med at fuldføre både Online Intensive Workshop og Online Progessive Workshop, inden hun deltog i Week Long Advanced Retreat i Berling. Hun er blevet forelsket i meditation – og i livet – og har taget initiativ til en nonprofit-organisation med navnet Just In Time to Save a Life til ære for sin bror Justin. 

Cheries hørelse var blevet dårligere gennem årene … indtil hun begyndte at studere dr. Joes arbejde og praktisere hans meditationer.

Christine blev inviteret op på scenen i løbet af Malta Retreat for at fortælle sin historie: Christine kan ikke huske at have følt sig rask, siden hun var omkring seks år gammel. For fem år siden fik hun påvist kronisk helvedesild, som skyldes en virus, og Christine blev smertelig sensitiv overfor sine omgivelser. Denne sensitivitet gjorde det særlig udfordrende at deltage i dr. Joes retreat … men hun trodsede sine symptomer og deltog all-in, hvilket resulterede i lindring og et fornyet håb om et bedre liv.

I 2017 fik Dawn diagnosen tarmkræft, som havde spredt sig til hendes lever. Hun fik fjernet tumoren ved operation og fik også foretaget stomi. Derefter fik Dawn 6 gange kemoterapi og blev også opereret for at fjerne en del af hendes lever. Flere omgange kemoterapi fulgte efter, og året efter syntes hun at være kræftfri. Men da hendes kræftmarkører blev ved med at stige, fik Dawn taget et MRI, og her blev der fundet kræftlæsioner på hendes lever og bughinde.

Herefter besluttede Dawn sig for at prøve meditation, og hun påbegyndte en helbredelsesrejse ved at kombinere daglig meditation med minimale doser af kemoterapi. Gennem meditation og ved at sætte sig ind i dr Joes arbejde fandt hun frem til de underliggende tanker, der førte til sygdommen.

Brian oplevede ekstrem muskelsvaghed og havde gentagne gange haft åndedrætsbesvær. Han begyndte at udføre dr. Joes meditationer for omkring 15 måneder siden, og som resultat begyndte han at opleve forbedring i både sin styrke og bevægelighed. Han ansøgte om og modtog et Give to Give-stipendium til at deltage i The Mallorca Advanced Week Long Retreat. Efter en Coherence Healing Meditation under retreatet genvandt Brian noget af sin bevægelighed og styrke i armene.

Marilyn har kæmpet med adskillige alvorlige helbredsproblemer det meste af sit liv: lavt immunforsvar (eller IgG), depressioner og allergier. Medicin har ikke hjulpet hende, og hendes tilstand er blevet forværret over årene. Meditation syntes heller ikke at hjælpe hende i første omgang, men hun begyndte at meditere igen efter at have fået kendskab til dr. Joes arbejde og efter at have læst ”You Are the Placebo.” Hun deltog i et Advanced Retreat i 2017 og deltog også i en Coherence Healing Session som healee med fantastiske resultater. Da hun vendte hjem, havde hun stadig meget arbejde foran sig for at blive rask, men hun holdt ved … og gør nu en stor forskel i andres liv.

BEMÆRK: Marilyn nævner, at hun er blevet involveret i Deer Healing Community – dr Joes retreat-deltagere har formet mange healinggrupper over de seneste to år. De mødes online (og indimellem også personligt) for at deltage i gruppehealing af enkeltindivider. De finpudser deres færdigheder, mens de i nogle tilfælde opnår forbløffende resultater.

Nancy havde en blodprop i benet, som bevægede sig op til hendes lunge, og hun var nødt til at blive indlagt på et hospital for at få den opløst. Efter at have fortalt lægerne at der er problemer med blodpropper i familien (faktor 5), lod de hende vide, at hun skulle tage blodfortyndende medicin resten af livet. Hun begyndte at meditere regelmæssigt, og hun deltog også i The June Cancun Retreat og The Toronto Week Long Retreat. Efter to retreats fik hun igen undersøgt sit blod, og lægerne kunne ikke finde tegn på en blodlidelse.

Jeff kunne helt stoppe med at tage den medicin, som var blevet udskrevet for hans lave blodtryk, lave energiniveau og depression, efter at han havde deltaget i en Progressive Workshop og var påbegyndt at anvende dr Joes åndedræts- og meditationsteknikker.

Efter i årevis at have oplevet en forværring af autoimmun sygdom blev Kimberly omsider klar over, at hendes problemer kunne skyldes utætte brystimplantater. Hun fik dem fjernet, men havde stadig alvorlige fødevareintolerancer. Kimberly tilegnede sig viden om Heart Coherence og stødte på dr. Joes arbejde … og nu har hun kastet sig ud i en rejse henimod at blive sundheden og velværet selv.

… Og der er i hundredvis flere testimonials!