7 trins online avanceret kursus
med Dr Joe Dispenza

Med danske undertekster og arbejdsbog

Få livstids adgang til kurset og bliv skaberen af din virkelighed og begynd nu at gøre dine drømme virkelige.

Vi begynder dette kursus sammen om:

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Lær på denne 7 ugers Masterclass en trin for trin bevist proces til at arbejde med dine tanker, følelser og energier for at skabe din fuldstændig nye virkelighed og det liv du virkelig ønsker dig.

På den indledende træning lærte du om dine tankers og følelsers kraft når du skaber din egen virkelighed……..
Har du nu lyst til at bruge denne indsigt til at komme på et totalt anderledes niveau i dit liv?

Hvis du er klar til at skabe en ny fremtid, at gå ud over din følelsesmæssige afhængighed og negative følelsesmæssige tilstedeværelse, så du kan heale din sundhed og gøre alt hvad du ønsker i dit livs større, så er “Redesigning Your Destiny” ikke blot det rigtige kursus for dig, men også svaret på alt hvad du nogensinde har stillet spørgsmålstegn ved, hvad der virkelig er muligt for dig i dette liv!

Kun i kort tid….,

betal blot 349€ 

i stedet for normalt

699.00 €

…og få ubegrænset adgang!

Du kan også betale i 7 nemme afdrag.

Dette 7 trins program tilbyder dig trin for trin vejledning til:

Mange praktiske værktøjer så du effektivt kan ændre dit liv og fastholde et sundt sind og en
sund krop.

Nøglerne der kan lukke op for flowet i dit liv og gøre dig klar til en ny fremtid.

Vejledninger til at for forbinde dig med højere energier for at opsøge potentielle virkeligheder
og skabe en ny fremtid.

Før var dette kursus indhold kun forbeholdt deltagere på Joe Dispenza’s avancerede workshops. Nu kan du også få adgang til dette, online!

Dr. Joe Dispenza tilbyder mange sandfærdige historier og case studies med almindelige mennesker, ligesom dig, der gør ualmindelige ting såsom at heale dem selv fra fysisk og følelsesmæssig smerte og uforklarlige lidelser og alvorlige sygdomme. Du vil høre inspirerende ting fra almindelige mennesker der gør det usædvanlige nemlig at
bruge de nyeste teknikker og øvelser som Dr Joe Dispenza har undervist i på hans workshops og seminarer. Du kan også erfare de samme resultater når du regelmæssigt anvender disse teknikker.

„Redesigning Your Destiny“ – 7 trin til dit nye liv

På dette nye spændende online kursus “Redesigning Your Destiny” vil New York Times bedst sælgende forfatter Dr Joe Dispenza lære dig om den iboende kraft til at ændre ethvert aspekt af dit liv fra celleniveau til hele din livsplan. Er du allerede bekendt med Dr Joe’s arbejde? I så tilfælde vil du ikke blive overrasket over at dette program er fuld af videnskabelig viden. Baseret på individuelle tilfælde af usædvanlige forandringer forårsaget af hans arbejde med tusindvis af mennesker, forklarer han, som ingen anden, kvante universets kraft på en letforståelig måde. Han afdækker alt fra neuroplasticitet til forskellene mellem materier og energi, og forklarer hvordan man få adgang til et ubegrænset antal af dimensioner alle indeholdende en forskellig potentiel virkelighed. Når du mestrer dette kan du vælge hvilken som helst virkelighed, du ønsker. Det er rigtigt du kan vælge din nutid og din fremtid. Du kan heale hvad du har brug for at heale, ændre hvad der skal ændres i dit liv, og skabe den virkelighed du drømmer om.

Kun i kort tid….,

betal blot 349€ 

i stedet for normalt

699.00 €

…og få ubegrænset adgang!

Du kan også betale i 7 nemme afdrag.

Det 7 ugers online avanceret kursus indeholder disse kapitler:

KAPITEL 1: INTRODUKTION

Dr Joe klæder dig på til din kvantum rejse og introducerer dig for den væsentlige sandhed der er hans livs arbejdets kerne: Du har magten til at ændre dit liv ved at ændre din tanke måde.

KAPITEL 2: DET FORENEDE FELT

Lær hvordan du får adgang til det neurologiske hardware du behøver for at interagere med det guddommelige eller hvad vi kalder “det forenede felt”. I denne banebrydende lektion går Dr Joe i dybden med at få os til at forstå det guddommelige flow og hvordan du bruger det til at skabe din vej til fremtiden.

KAPITEL 3: AT PROGRAMMERE ENERGI CENTRENE

Dine energicentre er en væsentlig del af “healings anatomien”. Hvert center har dets egen frekvens, energi og kemi. Ligeledes dets egen bevidsthed såvel som specifikke hormoner og kirtler knyttet til det. Lær hvordan du omprogrammere dine energicentre.

KAPITEL 4: AT VOKSE FRA DIG SELV

I denne oplysende lektion lærer du hvordan hjernen udvikles og hvordan den behandler informationer inklusive følelser og erfaringer. Ved at forstå forskellen mellem det bevidste og det ubevidste sind, sammenholdt med hvordan hjernen reagerer på stress, sætter det dig i en god position til at tage kontrol over din fremtid.

KAPITEL 5: RUM-TID, TID-RUM

I denne lektion gennemtrænger vi den spændende kvantefysiks hjerte! Sammen vil vi
videreudvikle materie versus energi modellen og opdage nye virkeligheder der altid har været omkring os, men som vi nu kan bruge. Takket være hans mange års erfaring, kan Dr Joe heldigvis forklare selv de svært tilgængelige koncepter på en letforståelig måde!

KAPITEL 6: AT HUSKE FREMTIDEN

Nu træder vi virkelig på speederen med hensyn til at skabe din fremtid. I denne lektion introducerer Dr Joe 2 kæmpe redskaber der vil hjælpe dig med at gøre det liv du ønsker dig til virkelighed. Hvert af disse redskaber udfylder et specifikt formål og er blevet brugt med succes på adskillige avancerede workshops.

KAPITEL 7: AT VÆLGE DIG SELV

I denne sidste lektion forklarer Dr Joe, hvordan du kan indarbejde i dit travle liv, det utrolige arbejde du har øvet dig på her på dette kursus. Lær hvordan du sikkert undgår de mest almindelige problemer du måske støder på når du indarbejder dette arbejde i den hverdag.

Kun i kort tid….,

betal blot 349€ 

i stedet for normalt

699.00 €

…og få ubegrænset adgang!

Du kan også betale i 7 nemme afdrag.

Alt herunder er inkluderet i dit særtilbud!

Som deltager på dette kursus vil du få eksklusiv livstids adgang til meget tillægs indhold, der er
blevet lavet for endnu bedre at kunne støtte dig på din rejse.
Redesigning Your Destiny
7 trin til dit nye liv
Med danske undertekster
749 €
Arbejdsbog på dansk
Arbejdsbogen til dette kursus er en 44 sider PDF arbejdsbog som du kan downloade. Referat af det vigtigste indhold af hvert kapitel til repetition og gennemgang.
49 €
Lydfiler
Alle lektioner kan downloades som lydfiler.
Du kan derfor downloade kursus filerne til din mobiltelefon og lytte til dem på farten!
49 €
Bonus
Meditation “Blessing the Energy Centres” – del 1
Du lærer ikke blot teorien, men du kan også med det samme selv anvende det i din meditation.
Med danske undertekster og med dansk voiceover.
25€
Bonus 
Meditationen “Blessing the Energy Centres” – del 2 På online kurset uddyber Dr Joe viden om hvordan man “velsigner energi centrene” og hvordan man tager meditation til det næste niveau.
Med danske undertekster og med dansk voiceover.
25€
Bonus
At vende sig mod nye potentialer – meditation – at permanent forøge dine energi niveauer og forøge din tiltrækningskraft for at leve din bedste fremtid!
25 €
Bonus
En 20% rabat på din MindMovies software licens. Softwaren MindMovies er et vigtigt redskab på Dr Joe’s avancerede workshops og hjælper dig med at gøre din nye fremtid til virkelighed lige nu.
20 €
Bonus
Online kurset giver dig også adgang til 6 allerede lavet MindMovies film til forskellige livsområder.
147 €
Bonus
Flow coaching optagelser for at hjælpe dig med at få flow ind i dit eget liv!
89 €
Bonus
4 dels introduktions træning
29 €
Bonus 
Dokumentarfilmen “(Super) Natural Mind – The Art and Science of Transformation” med Dr Joe Dispenza:
I denne kommentar dykker vi dybt ned i hvad der ser ud til at være et overnaturligt fænomen, såsom spontane bedringer og drastiske ændringer der sker på kort tid.
149 €
Bonus 
3 venners samtale med Dr Joe Dispenza, Gregg Braden og Bruce Lipton: Podiet om Kraften og ethvert menneskes muligheder! I denne video vil du opleve den banebrydende paneldebat mellem 3 lysende stjerner indenfor deres område!
79 €
Bonus 
Meditationsmusik 4 musikstykker til at gøre din meditation dybere af Martin Kirkhaug,
30 €
Bonus
Dr Joe Dispenza’s optræden på “The Heal Congress” – oplev i denne eksklusive optagelse Dr Joe’s rørende optræden, hvor han taler med andre eksperter om nye og omfattende healingsmetoder.
89 €

Total værdi

1554€

Vores normale pris

699 €

Tilbudspris

349 €

Kun i kort tid….,

betal blot 349€ 

i stedet for normalt

699.00 €

…og få ubegrænset adgang!

Du kan også betale i 7 nemme afdrag.

Dr Joe Dispenza pakken

Få nu pakken med både «Redesigning your Destiny» og «Making your mind matter» til 10 % rabat

Din træning inkluderer også disse særlige højdepunkter:

Højdepunkt 1

At vende sig om nye potentialer – meditation

Tanker er hjernens sprog og følelser er kroppens sprog og ligesom bølgerne i et signal er mere kraftfulde når de er sammenhængende, er det samme gældende når dine tanker og følelser er på linje (samme bølgelængde). Derfor når du klart holder fokus på tankerne om dit formål, sammen med din passionerede følelsesmæssige engagement, så sender du et stærkere elektromagnetisk signal som trækker dig mod en potentiel virkelighed, der matcher det du ønsker.

Alle potentialer der eksisterer i kvantum feltet eksisterer i dette øjeblik elektromagnetisk. Der er et potentiale for dig til at være sund, velhavende, glad, i fred med dig selv, magisk og mere. Denne meditation hjælper dig med at skabe sammenhængende hjernebølge mønstre, ændre din tilstand af væren og ændre din energi så den matcher de potentialer, du ønsker.

Højdepunkt 2

Velsignelse af Energi Centrene I

Alt i vores velkendte univers består af lys og informationer eller energi og bevidsthed. Dette betyder at din krop ikke kun består af disse energier, men den sender og modtager konsekvent og løbende lys og informationer eller energi og bevidsthed. Energicentrene i din krop er informationscentre. Hvert center har en plexus af neuroner, der korrelerer med en bestemt kirtel i din krop. Når som helst disse plexus af neuroner bliver usammenhængende er det fordi at hjernen er blevet usammenhængende. Når dette sker begynder neuronernes plexus at ændre det hormonelle udtryk og nerve ledningsevne hos de forskellige tilsvarende organer, væv og celler i hele kroppen.

I løbet af denne guidet meditation vil du begynde at aktivere dit autonome nervesystem så din krops energicentre kommer mere i balance og energifeltet omkring din krop bliver også balanceret.

Højdepunkt 2

Velsignelse af Energi Centrene I

Alt i vores velkendte univers består af lys og informationer eller energi og bevidsthed. Dette betyder at din krop ikke kun består af disse energier, men den sender og modtager konsekvent og løbende lys og informationer eller energi og bevidsthed. Energicentrene i din krop er informationscentre. Hvert center har en plexus af neuroner, der korrelerer med en bestemt kirtel i din krop. Når som helst disse plexus af neuroner bliver usammenhængende er det fordi at hjernen er blevet usammenhængende. Når dette sker begynder neuronernes plexus at ændre det hormonelle udtryk og nerve ledningsevne hos de forskellige tilsvarende organer, væv og celler i hele kroppen.

I løbet af denne guidet meditation vil du begynde at aktivere dit autonome nervesystem så din krops energicentre kommer mere i balance og energifeltet omkring din krop bliver også balanceret.

Højdepunkt 3

Velsignelse af Energi Centrene II

For at fremme læren om at Velsigne Energi Centrene, introducerer Dr Joe brugen af symboler som repræsenterer nye informationer og instrukser. Hvad enten du vil skabe en ny oplevelse i dit liv eller heale et organ i din krop, så vil han guide dig igennem denne meditation for at skabe nye og spændende forvandlinger!

14 dages pengene tilbage garanti!

Er du stadig i tvivl om dette kursus er noget for dig? Det er ikke noget problem – bare prøv det. Prøv kurset nu uden risiko med vores 14 dages tilfredshedsgaranti! Hvis på nogen måde du ikke er tilfreds med kurset, så får du alle pengene retur indenfor 14 dage. – ingen begrundelse er nødvendig og vi stiller ikke spørgsmål til det!

Budget løsningen: Betal i enkle afdrag

Få adgang til kurset nu og betal i 4 afdrag

Det handler ikke om pengene

Er du i øjeblikket i økonomiske vanskeligheder og ikke i stand til at bruge penge på kurset lige nu? Så send os en email på denmark@younity.one og beskriv din situation. Vi vil gerne møde dig, hvor du er og hjælpe dig med at få adgang til kurset.

Vi kan ikke få en ny fremtid, så længe vi lever i fortiden. Det er ganske umuligt.

Dr Joe Dispenza

Hvem er Dr Joe Dispenza?

Dr Joes passion kan findes i skæringspunktet mellem de seneste resultater fra områderne neurovidenskab, epigenetik og kvantefysik for at udforske videnskaben bag spontane remissioner.

Han bruger denne viden til at lære folk, hvordan de helbreder deres kroppe af sundhedsmæssige forhold, foretager væsentlige ændringer i deres liv og udvikler deres bevidsthed.

Siden 2010 har han samarbejdet med videnskabsmænd og universiteter for at udføre omfattende forskning i de effekter, som meditation har på hjernen og kroppen.

Under hans avancerede retreats rundt om i verden har hans team indsamlet mere end 12.000 hjernescanninger (kvantitativ QEEG) og 8.000 hjertefrekvensvariabilitetsmålinger (HRV) i et forsøg på at korrelere de virkninger, som vedvarende forhøjede følelser og selvregulering har på hjernefunktion, immunrespons og overordnet sind-krop sundhed.

Han og hans team har også studeret genekspression, proteinregulering, immunrespons, neurotransmitterændringer, telomerlængde og variationer i bioaktive cellulære metaboliske partikler hos både nybegyndere og avancerede meditatorer.

Som New York Times bestseller-forfatter, forsker, foredragsholder og virksomhedskonsulent har Dr Joes forskning ført ham til at udvikle en praktisk formel til at hjælpe mennesker med at transformere deres liv.