Overlad dit liv med et bemærkelsesværdigt sind til materieteknologi, der træner din hjerne til at trække dine vildeste drømme ud i virkelighed…

Alt sammen ved blot at se en daglig 3-minutters video.

Fænomenet Mind Movies har bemyndiget over 5,8 millioner mennesker til at transformere deres økonomi, karriere, sundhed og forhold.
Deltag i revolutionen i dag!

OBS! Bemærk at dette program vil være på ENGELSK!

 

Dr Joe studierabat, nu 75% rabat!

Pris: $197,00 Din særlige pris i dag – engangsbetaling:

Er den måde, du bruger dit sind på i dag, forskellig fra, hvordan dine forældre, bedsteforældre og forfædre brugte deres?


Hvad hvis jeg fortalte dig, at det kunne være anderledes… på alle de rigtige måder.

Hvad hvis jeg fortalte dig, at der har været et videnskabeligt – men også smukt åndeligt – gennembrud, der involverer sindet…

Det kunne slette stort set al hjernetågen… de dårlige vaner… de selvdestruktive tanker… og endda følelsen af mangel, der måske har holdt dig tilbage i fortiden?

Og det kunne igen ændre alt ved din menneskelige oplevelse?

Se…

Du har nu magten til at skabe dit livs største historie.

Mind Movies er en multisensorisk teknologi, der forenkler og strømliner din proces med personlig vækst…
Giver dig mulighed for at udløse DYB indre transformation lige så nemt som at trykke på PLAY på en video

1. Du OPRETTER din egen personlige ‘Mind Movie’ ved hjælp af vores nemme oprettelsessoftware (alle kan gøre det, og det tager kun et par minutter).

2. Du SER din Mind Movie og visualiserings- og bekræftelsesteknologien omprogrammerer naturligvis dit underbevidste sind til at være i harmoni med dine drømme og ønsker.

3. Dit underbevidste sind arbejder derefter på autopilot for at MANIFESTERE dine ønskede resultater til virkelighed.

En historie, hvor succes, velstand og velvære er din standardtilstand.

Og hvor selv dine mest genstridige udfordringer og forhindringer har NUL magt over dig.

Hvordan ser den historie ud for dig?

Nyder du iskold daiquiris på en varm og luftig tropisk strand?

Skærer du din cabriolet sportsvogn ned ad de betagende skråninger af Italiens Amalfikyst, med vind i dit ansigt og dit livs kærlighed ved din side?

Udvikler du en passionsdrevet karriere eller et forretningsimperium, der belønner dig for at hjælpe andre med dine gaver og talenter?

Eller måske nyder du bare lange og dovne eftermiddage med dine kære, endelig fri for de økonomiske, tids- og sundhedsmæssige bekymringer, der holdt dig tilbage i fortiden.

Uanset hvad din historie er…

Mind Movies kan gøre dette til din virkelighed – og vi ville elske intet mere end at BEVISE det over for dig.

Dr Joe studierabat, nu 75% rabat!

Pris: $197,00 Din særlige pris i dag – engangsbetaling:

“Efterhånden som denne associative hukommelse udløses, begynder din hjerne at omorganisere sit kredsløb og lægge sporene, der gør den fremtid, du visualiserede i din Mind Movie, til virkelighed.”
Dr Joe Dispenza, neurovidenskabsmand og forfatter

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvordan vil jeg drage fordel af Mind Movies 4.0 Creation Kit

Mind Movies 4.0 Creation Kit giver dig mulighed for at skabe sjove og enkle, men alligevel kraftfulde 3-minutters multisensoriske ‘musikvideoer’, der omprogrammerer din underbevidsthed gennem den videnskabeligt beviste kraft af visualiseringer og bekræftelser. Resultatet er toppræstation på alle områder af livet. Fra at smelte tvivlen væk, til at slette stress, til at booste kreativiteten, vil dine Mind Movies få dit sind og selve universet på din side, når du manifesterer gennembrud efter gennembrud i din karriere, økonomi, sundhed og relationer.

Jeg har en travl tidsplan, vil jeg virkelig have tid til det?

Hvis du kan afsætte et par minutter om dagen til kun at se én YouTube-video, har du tid til dine Mind Movies. At lave din egen tager kun et par korte minutter, og du behøver kun at se den i tre minutter om dagen, enten i starten af dagen, før sengetid eller endda som en pick-me-up midt på dagen. Og da den ubevidste omprogrammeringsteknologi begynder at forstærke din produktivitet og energi, skal du ikke blive overrasket, når du oplever, at du har mere fritid i løbet af dagen.

Vil dette fungere for mig, hvis andre personlige vækstværktøjer ikke har virket for mig tidligere?

Udfordringen med mange konventionelle værktøjer til personlig vækst er ikke, at de ikke er kraftfulde – det er, at de kræver for meget tid og engagement. Mind Movies er en hurtig, sjov og nem teknologi, som alle kan bruge til dyb transformation indefra og ud på blot et par minutter om dagen. Vores 5,8 millioner elever spænder fra begyndere med personlig vækst til livslange bevidsthedsforskere – og langt de fleste er enige om, at Mind Movies er et af, hvis ikke det mest effektive værktøj til personlig vækst, de nogensinde har brugt.

Kan jeg få hjælp, hvis jeg har brug for vejledning i at skabe eller bruge mine Mind Movies?

Absolut! Vi har et uddannet kundecoaching-team, som gerne vil høre fra dig og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit Mind Movies 4.0 Creation Kit. Bare e-mail os på support@mindmovies.com, og vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 24 timer.

Hvor længe har jeg adgang til softwaren?

Du får livstidsadgang til softwaren, alle bonusserne og Mind Movies-fællesskabet.

Kan jeg lave og bruge mere end én Mind Movie?

Ja, du kan lave så mange du vil. Faktisk anbefaler vi, at du laver en 3-minutters Mind Movie til alle aspekter af livet, du ønsker at fokusere på, såsom din rigdom, sundhed, kærlighedsliv, familie, fitness osv.

Kan jeg bruge mine egne billeder, musik og videoer?

Ja, faktisk opfordrer vi dig til det. Du kan endda tilføje ikke-ophavsretligt beskyttede YouTube-videoer til dine personlige Mind Movies.

Kan jeg downloade mine Mind Movies til min computer, tablet eller smartphone?

Ja, du kan downloade dine Mind Movies til stort set enhver multimedieenhed og bruge dem på farten.

Hvad hvis jeg får det og ændrer mening?

Du har 60 dages garanti for total ro i sindet. Vi vil gerne have, at du prøver Mind Movies 4.0 Creation Kit, og sørg for, at du kan lide det, før du forpligter din investering. Hvis det af en eller anden grund ikke virker for dig, selvom du har for travlt, eller du bare ombestemmer dig, vil du blive refunderet fuldt ud, når du giver os besked inden for 60 dage efter dit køb.